top of page
  • Black Instagram Icon
Sidhuvud.jpeg

#LIWEtomte2022

Varje tomte är handgjord i lera, helt unik, ett eget konstverk i sig.

Subscribe till nyhetsbrevet och följ tomtarnas utveckling.

Gruppbild.jpg

Din LiWEtomte

Låt din favorit få flytta in hos dig och stå framme och visa sig så där operfekt perfekt som den är. Låt din tomte vara en symbol för att alla är olika men att vi alla är lika i att ha tomteförmågon att kunna ge utan att förvänta oss något tillbaka. 

 

Jag ser fram emot att låta en ny kull av LIWE-tomtar få växa fram varje år och bli en lika självklar tradition som julen själv är. 

Årets kull går till några utvalda personer. Nästa år 2023 kommer kullen bli större och du har chansen att hitta din egen favorit som kan flytta in hos just dig.

Stay tuned. Subscribe till nyhetsbrevet, följ tomtarnas utveckling och få info när du har möjlighet att boka en egen tomte. 

Några av årets tomtar

Se dem i sina nya hem på instagram under #LIWEtomte2022

Svensk designer och konstnär bakom tomtarna

IMG_6424.JPG

Hej! Jag som ligger bakom LIWE-kullen av tomtar heter Linn Westanbäck en svensk designer och konstnär bosatt i Örebro.  

Att se dessa små tomtar växa fram ur mina händer har varit en härlig process. Jag älskar att skapa och sedan 2014 driver jag min egna konstnärliga verksamhet. Mitt centrum i skapandet är mina abstrakta akrylmålningar men lera är något som vuxit som material hos mig de senaste två åren, jag älskar hur det möjliggör skapande i det tredimensionella. 

Jag ser fram emot att få skapa fler kullar av tomtar kommande år.  

Tanken är att i samma anda auktionera ut en originalmålning varje år till förmån för Musikhjälpen. Hur härligt var det inte att den första målningen 2022 gick för över 2000 kr.   #tacksam 
 

Önskar dig en riktig god jul!

 

Med värme

Linn Westanbäck

Originalmålning aktunerades ut på tradera till förmån för Musikhjälpen #MH22

81 bud 2490 kr 

Aktionen är avslutad för originalmålningen "LIWE tomte 2022"  Jag är tacksam att ha kunnat bidra till musikhjälpens insamling som hjälper barn på flykt från krig. Det här ska helt klart få bli en årlig tradition, så härligt att få bidra! 

bottom of page